Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

30. jan. 2023
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde februar-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
30. jan. 2023
Ikke siden den nye jagtprøves indførelse i 2013/14 har så mange aspiranter gået til jagtprøve. Men udviklingen har ikke resulteret i flere jægere.
27. jan. 2023
Ænder fra Veststadil Fjord og Nyord har generelt lavt indhold af PFAS, mens prøver fra Agger Tange og Harboøre Tanger viser betydelige overskridelser af grænseværdier.
27. jan. 2023
Statusopdatering på markvildtindsatsens registrering af insekter. Et treårigt projekt, hvor frivillige ser på værdien af blomsterstriber for insekter i agerlandet.
26. jan. 2023
Den etiske diskussion i relation til jagten foregår også i Sverige, og ifølge forsker har den medvirket til bedre samforvaltning af det svenske storvildt.